GESTIORANT arriba a la seua fi amb un balanç molt positiu per part dels 21 restaurants alzirenys participants

El programa GESTIORANT arriba a la seua fi. Este curs de formació d’IDEA per a la gestió hostalera va celebrar la clausura el passat dimarts a l’escola de cuina del Respirall. L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, i la directora d’IDEA, Carmen Herrero, feren entrega dels diplomes acreditatius als 21 restaurants alzirenys participants en el programa.

Este curs d’IDEA ha estat impartit per l’escola de formació hostalera Gastrouni, amb l’objectiu d’ajudar els propietaris i directius dels restaurants a organitzar millor els seus negocis des del punt de vista empresarial i promocional. Óscar Carrión, director de Gastrouni, qualificava l’experiència d’espectacular per la qualitat humana i gastronòmica dels hostalers alzirenys.

Des d’IDEA, també qualifiquen esta primera edició de GESTIORANT com un èxit i manifesten la seua voluntat de continuar endavant amb el projecte. Santiago Juan, participant del curs i responsable de Restaurante Attic, Republik Burguer i La mia mamma, assegurava que esta formació és una de les millors que ha rebut mai.

Deixa un comentari