fbpx

Alzira ret homenatge a les víctimes de la covid 19 i el personal sanitari i de serveisÀudio 

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira reivindica la participació i coordinació de totes les Administracions i forces polítiques per a pal·liar els efectes econòmics i socials de la covid-19. Així ho va manifestar ahir la Junta de Portaveus de l’Ajuntament en el manifest que es va llegir en homenatge a les víctimes de la covid-19 i en reconeixement al treball del personal sanitari i de serveis públics. Així doncs, els partits es van reiterar en la importància del municipalisme valencià i la importància de la coordinació institucional.

El discurs va començar amb unes paraules de condol a les famílies de les sis víctimes mortals que ha patit Alzira i un recordatori a les 86 persones que han estat contagiades a la ciutat. També es va aprofitar per a donar les gràcies als professionals de la salut i de serveis socials i a tota la ciutadania que ha participat en el Fons Solidari “Som Alzira”.

Així doncs, l’acte va acollir també el testimoni d’un dels malalts per coronavirus que ha tingut la nostra ciutat, el director de l’Escola d’Adults Enric Valor, Carlos García. Va explicar la seua experiència amb la malaltia i va fer especial referència la grata atenció que havia rebut de part dels serveis sanitaris malgrat no tenir-ne la suficient informació ni el material de protecció necessari.

El manifest també va tindre una segona vessant reivindicativa en la qual el consistori es va sumar a les propostes realitzades per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies al govern de la Generalitat. Les propostes van girar sobretot al voltant d’una major participació de les entitats locals en els plans i fons que es disposen per al restabliment econòmic i social de les ciutats.

Escolta l’acte íntegre:

      acte-d-homenatge-a-les-victimes-covid-19_md_54036583_wp_1
Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari