Hui, a les 19 h., plenari pel 107.9 i www.alziraradio.com

L’Ajuntament d’Alzira celebra hui la sessió plenària del mes d’abril. Un ple que s’iniciarà a les set de la vesprada i que encara es mantindrà en format telemàtic i que els oients d’Alzira podran escoltar en directe en la nostra sintonia

Els regidors i regidores alzirenys es pronunciaran al voltant de la situació post pantanada de Tous, un conflicte que s’arrastra des de fa 39 anys. En concret, l’Ajuntament d’Alzira demanarà al govern espanyol l’arxiu de les reclamacions dels prèstecs de la pantanada del 1982.
L’Ajuntament considera que no és de rebut que ara l’Institut de Crèdit Oficial estiga reclamant la devolució dels préstecs que en el seu moment es donaren perquè les persones pogueren refer les seues vides, després d’esta pagina negra de la nostra història, que sembla que no està tancada. El tema es tractarà a través d’una moció conjunta de tots els grups polítics de l’arc municipal.

Al plenari de hui s’abordaran diverses mocions i propostes presentades pels grups polítics del consistori, com és l’adhesió al manifest d’adhesió a l’homenatge dels espanyols deportats i morts en caamps de concentració, la situació d’insalubritat d’un edifici en ruïna al carrer Joanot Martorell, la redacció d’una ordenança per a la regulació dels patinets elèctrics, l’accés universal a les vacunes covid-19 o una esmena a l’ordenança dels animals de companyia.

Deixa un comentari