Hui ha començat Xarxa Salut

A hores d’ara ja està en marxa la primera sessió del IV encontre de Xarxa Salut. Més de 260 persones s’han inscrit a esta iniciativa en format en línia. Recordem que Alzira és enguany amfitriona d’esta trobada de Xarxa Salut, una trobada que tindrà lloc des de hui i fins al dijous en horari de 12 a 14 hores i que reunirà més d’un centenar de municipis de tota la Comunitat.

El paper dels ajuntaments en la pandèmia centra esta reunió anual que té la finalitat de desenvolupar accions de promoció de la salut. Unes accions que ara es poden compartir entre els municipis participants. Escoltem a la regidora de Sanitat, Gemma Alós:

A la sessió d’inauguració ha estat present la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, qui ha insistit en el fet que la salut ha de ser un eix vertebrador de qualsevol política. A més, ha assegurat que amb la pandèmia, la salut pública ha passat a un primer pla, per la qual cosa, és un bon moment perquè totes i tots treballem per a enfortir-nos i aconseguir una societat més saludable.

Recordem que XarxaSalut és la xarxa de municipis de la Comunitat Valenciana adherits al IV Pla de Salut de la Comunitat. Un pla que tracta de desenvolupar les accions de promoció de salut local que baix l’epígraf de les jornades d’enguany ‘Governança més participativa. Ciutats i pobles més resilients’ permetrà posar en relleu iniciatives que ajuden a construir una societat millor i més saludable.

Deixa un comentari