Hui i demà continua el festival Spanish Brass

El festival de música Spanish Brass celebra fins demà la seua XIX edició. Els metalls inunden la nostra ciutat des del camp d’esports de Venècia. Enguany el festival es realitza amb totes les mesures de seguretat i higiene indicades per les autoritats. És per això que no hi haurà els cursos d’instrument que s’han realitzat durant les 18 edicions anteriors per precaucions sanitàries.

Ahir es va dur a terme el concert d’estrena protagonitzat per l’agrupació Spanish Brass amb la col·laboració d’altres artistes i l’espectacle de “Versonautas”. Hui actuarà d’una banda, el grup de metalls “Rumbau” i la Big band de la Societat Musical d’Alzira, que oferirà un concert exclusiu per a esta edició del festival.

Per últim, demà l’espectacle estarà a càrrec de nou del grup Spanish Brass amb la col·laboració d’un guitarrista i dos ballaors que faran una fusió entre la música de cambra i el flamenc amb l’espectacle Caminos de España.

L’any que ve el festival complirà el seu 20 aniversari a la nostra ciutat, una data molt important que l’agrupació vol celebrar d’una manera especial. Podeu escoltar un dels membres d’Spanish Brass, Inda Bonet en l’entrevista que ha mantingut a Alzira Ràdio.

Ir a descargar 

Deixa un comentari