Hui s’obri el termini per a demanar el bo cultural jove

A partir de hui els joves de 18 anys de tot l’Estat podran demanar el bo cultural jove. 52.000 joves a la Comunitat Valenciana poden demanar-lo ja d’acord amb la Generalitat. Este programa suposarà una inversió de 21 milions d’euros en l’indústria cultural de la Comunitat Valenciana.
774 llibreries, 409 sales de cine, 283 museus i una ampla xarxa de teatres podran beneficiar-se dels diners que se’ls done enguany als valencians que complisquen 18 anys al 2022. El bo cultural es va presentar ahir en el Museu de Belles Arts de València amb presència del ministre de Cultura, Miquel Iceta. El president de la Generalitat, Ximo Puig, que també va estar en la presentació del bo cultural jove va defensar la funció de la cultura en la societat a l’hora de formar persones lliures i el bo cultural com una mesura no paternalista.
Per a demanar el bo cultural jove cal donar-se d’alta a la web www.bonoculturaljoven.gob.es fins al 15 d’octubre i es tindrà un any per gastar els 400 euros del bo una vegada s’active.

Deixa un comentari