IDEA acull la segona jornada destinada a les associacions sobre aspectes legals i fiscals

IDEA acull la segona sessió del curs de règim legal de les associacions. Un curs destinat als gestors de les diverses associacions, que cada vegada troben més dificultats en resoldre tots els aspectes per cumplir la legalitat. La setmana passada abordaren els aspectes contables i demà a la vesprada es parlarà dels aspectes fiscals.

Les associacions estan obligades a cumplir la legislació vigent i tenir els papers en regla per tal de tramitar i aconseguir ajudes i subvencions. Un aspecte que afecta per igual a ampes, falles, entitats culturals, esportives, juvenils o de voluntariat. A través d’este curs que oferix IDEA de la mà de l’Escola d’Associacions de la Fundació Horta Sud, es resolen dubtes i qüestions que qualsevol col·lectiu no lucratiu ha de tindre clar. En la jornada de demà, de 17:30 a 20:30, és parlarà dels aspectes fiscals i règim legal de les associacions. A partir d’este curs, els assistents poden fer consultes més específiques, tal com expliquen des de la Fundació.

Cal confirmar assistència emplenant el formulari d’inscripció a través de l’enllaç associacions.org/app/accio. El curs és totalment gratuït.

Deixa un comentari