IDEA oferix cursos de formació per a treballadors i autònoms perquè reciclen els seus coneixements

Encara queden places per a inscriure’s als cursos de Formació Professional per a l’Ocupació dirigits a treballadors i autònoms. IDEA Alzira oferix estos cursos a persones treballadores en horari de vesprada perquè puguen continuar formant-se en àmbits com la informàtica, l’ofimàtica o el comerç.

IDEA Alzira manté obert el termini d’inscripció als cursos FPO per a treballadors i autònoms. Entre els cursos amb places vacants, hi trobem creació de pàgines web, anglés professional per a l’activitat comercial o aplicacions informàtiques de fulls de càlcul, un curs que prompte començarà per al tercer grup. Gorgias Moreno, professor del curs de fulls de càlcul, la importància d’actualitzar-se en esta matèria perquè quasi tots els treballs necessiten l’ordinador hui en dia.

Estos cursos estan dirigits principalment a persones en actiu, però fins a un 30% de les places es reserven també a persones desocupades. Tenen una durada d’entre 30 i 90 hores i s’adapten a la jornada laboral dels treballadors. Per a inscriure’s a qualsevol d’estos cursos, cal emplenar la instància disponible al web d’IDEA Alzira i enviar-la al correu formacion.idea@alzira.es.

Deixa un comentari