Vora 500 estudiants començaran demà els exàmens de la PAU a Alzira

Vora 500 alumnes realitzaran els exàmens de la PAU a Alzira. L’Escola d’Adults torna a acollir enguany estos exàmens perquè l’alumnat dels instituts alzirenys no haja de desplaçar-se fins a València. També realitzaran els exàmens a la ciutat alumnes de Carcaixent, Algemesí, Albalat i Pobla Llarga. Les proves comencen demà i duraran tres dies.

En total, els instituts d’Alzira presenten 187 alumnes, 13 menys que l’any passat. La Puríssima enviarà 65 alumnes a les PAU i l’IES Rei en Jaume 47, dels quals 2 repetixen els exàmens per pujar la nota de la convocatòria anterior. Des del Parra, presentaran 37 alumnes i, finalment, l’Institut La Murta enviarà 37 alumnes a la prova, tres dels quals repetixen per pujar nota.

Les proves PAU comencen demà a les 9:30 amb l’examen de l’assignatura d’Història d’Espanya, seguit del de Valencià. Dijous la jornada conclourà a les 15:30 amb els exàmens de Grec, Arts Escèniques i llengües optatives. L’alumnat podrà conéixer les seues qualificacions a partir del dia 16 de juny i el termini per a sol·licitar la revisió d’examen s’estableix del 19 al 21 de juny. Pel que fa a la convocatòria de juliol, les notes es donaran a conéixer el dia 11.

Deixa un comentari