Més de 150 alumnes de primària participen al VI Concurs de Redacció Juvenil en Valencià

Més de 150 xiquets i xiquetes de cinqué i sisé de primària s’han presentat al VI Concurs de Redacció Juvenil en Valencià, convocat per l’Ajuntament d’Alzira. La resta de categories han mantingut la participació d’anys anteriors, però a la categoria D, que comprén estos cicles de primària, s’ha incrementat el nombre de redaccions presentades.

Este concurs té l’objectiu de incentivar la creació literària entre l’alumnat de l’últim cicle de primària, ESO, Batxillerat, cicles formatius i Escola d’Adults. També n’és objectiu la normalització del valencià entre la joventut alzirenya. El termini per a presentar els treballs va finalitzar el passat 16 de novembre i l’acte d’entrega depremis tindrà lloc el dilluns 12 de desembre.

Cadascuna de les categories tindrà un primer premi, que serà un ordenador portàtil, un segon premi, que serà una tauleta tàctil gran i un tercer premi, que serà una tauleta tàctil xicoteta. Tot els premiats rebran, a més, un lot de llibres. Recordem que enguany el lema era “Històries que ocorren a Alzira: Capital Cultural”.

Deixa un comentari