INDITEC assegura que els arbres del Parc de l’Alquenència es troben perfectament

L’alcalde d’Alzira ha llançat un missatge de tranquil·litat als veïns de la zona del Parc de l’Alquenència davant la possible falta de reg. L’empresa encarregada del manteniment del parc ha assegurat que els arbres es troben perfectament, però no obstant això, si no plou esta setmana, faran un reg extraordinari que alleugere els efectes de la calor extrema que hem patit en les últimes setmanes.

I és que durant la canícula estiuenca enguany hem batut records d’altres temperatures i per això les plantes han acusat els efectes de la calor extrema, però en cap cas, segons l’empresa INDITEC, els arbres es troben secs. Segons ha explicat l’ alcalde d’Alzira, Diego Gómez, els veïns del Parc de l’ Alquenència s’han mostrat preocupats i per això s’ha demanat un informe a l’empresa encarregada del seu manteniment.  

Gómez assegura que tenen el compromís, per part de l’empresa, de que si no plou esta mateixa setmana, tal i com apunten les previsions meteorològiques, es farà un reg extraordinari al parc.

 

 

 

Imatges Riberaexpress

Deixa un comentari