Jordi Torrent guanya el Ciutat d’Alzira de Novel·la amb “Els fantasmes i madame Levy”

Jordi Torrent guanya el Ciutat d’Alzira de Novel·la amb “Els fantasmes i madame Levy”, una obra en clau d’humor on situacions insòlites propicien una història d’amor. L’autor va rebre el guardó el passat divendres, 13 de novembre, en el programa audiovisual de lliurament dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2020, on als guanyadors i guanyadores se’ls va atorgar el trofeu dissenyat per Manuel Boix.

En este acte online es revelaren la resta de premis: Joaquim Espinós va rebre el Premi d’Assaig, Carme Rufino, el de Poesia i Álvaro Martínez, el de Divulgació Científica. A més, també hi participaren els guardonats que ja s’havien anunciat: Marta Barceló, guanyadora del Premi de Teatre; Joanjo Garcia, guanyador del Premi de Narrativa Juvenil; Francesc Puigpelat, guardonat amb el Premi de Narrativa Infantil i, per últim, l’il·lustrador Subi, guanyador del Premi Internacional d’Àlbum Il·lustrat.

L’acte, conduït per Iolanda Muñoz, va comptar amb la participació de les entitats patrocinadores, així com amb la intervenció del conseller d’Educació, Vicent Marzà, i del president de la Generalitat, Ximo Puig, que va insistir en la importància de la cultura en temps de pandèmia.

Esta edició dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira ha tingut un rècord de participació, amb 340 obres presentades, i una dotació global de 61.000 €. El conseller d’Educació, Vicent Marzà, va destacar, en la seua intervenció, la quantitat d’originals que s’han enviat en esta XXXII edició i va agrair a l’Ajuntament d’Alzira el seu esforç per fer-la possible. Escoltem Vicent Marzà i Ximo Puig en l’informatiu:

      informatiu-migdia-16-novembre-2020_md_60455018_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari