Joventut organitza debats sobre temes que han demanat els joves al fórum de participació

Este dijous es celebrarà a les sis de la vesprada a la Casa de la cultura el primer Think Tank sobre el consum de carn, l’alimentació i el veganisme. Esta activitat l’organitza la regidoria de joventut juntament amb l’associació Justícia Alimentària i tractarà sobre els problemes mediambientals i de salut que pot comportar l’excessiu consum de carn.
El Think Tank és un espai de debat per a joves on es tractaran temes d’interès. Les temàtiques a tractar s’han decidit en l’últim fòrum de participació que es va celebrar. Veganisme, feminisme, software lliure, medi ambient o alimentació seran alguns dels temes que es debaten.
Per a parlar d’estos temes, des de la regidoria de Joventut es contacta en associacions i persones expertes, de manera que es puga aprendre amb l’activitat. En este cas s’ha cridat a l’associació Justícia Alimentària per parlar de la carn.
Des de la regidoria han explicat a més que la idea és seguir amb esta activitat de manera que cada dos mesos o cada mes es realitze un debat sobre un tema.

Deixa un comentari