La banda alzirenya Limbotheque estrena hui el seu nou senzill Mariposas

La banda alzirenya Limbotheque presenta el seu nou senzill Mariposas. El videoclip, gravat a la Ribera, s’ha estrenat este matí a YouTube. Es tracta del segon tema de Cocococktail, un àlbum que anirà gestant-se al llarg de l’any i es llançarà previsiblement en juny.

Després de Brutal Paraíso, Limbotheque torna amb un segon senzill del projecte Cocococktail. La idea naix d’una anècdota familiar, un viatge de noces a les Cascades d’Iguaçú. Este paratge, ple de papallones salvatges, es troba explotat turísticament trenta anys després. I les papallones ja no estan. Així, la lletra reflexiona sobre les relacions tòxiques de parella traçant un paral·lelisme amb la nostra relació amb el planeta.

Cocococktail està enfocat a la música llatina. Mendoza descriu Mariposas com un mambo psicotròpic, una cançó que reflexiona sobre un tema seriós però conserva l’esperit festiu i alegre de la banda. El videoclip s’ha gravat en un escenari ple de vegetació però decadent, un contrapunt que per al grup fa que siga un lloc molt màgic. Mariposas estarà disponible a Spotify el 27 de gener, dia en què Limbotheque actuarà en el Loco Club de València.

Deixa un comentari