fbpx

La ciutat esportiva J.M. Aspar s’obrirà dillunsÀudio 

Compartix la notícia

La ciutat esportiva Jorge Martínez “Aspar” obrirà de nou les seues portes el pròxim dilluns. El personal de neteja de l’Ajuntament durà a terme les tasques de desinfecció i condicionament necessàries per a poder oferir este servei a la ciutadania en començar la fase 1 de desescalada. No obstant això, la ciutadania també haurà de complir les normes d’higiene i de distanciament físic amb la resta de persones.
A partir del dilluns 11 de maig, es permetrà l’obertura dels centres esportius amb instal·lacions a l’aire lliure com és el cas del Jorge Martínez “Aspar”. Això sí, sols es podran realitzar activitats individuals que no requerisquen contacte físic i no es podran utilitzar vestuaris. A més, tampoc està permesa la presència de públic.

El poliesportiu alzireny obrirà en horari de dilluns a divendres de 8 a 14 i de 17 a 23; el dissabte de de 8 a 14 i de 17 a 22 i diumenge de 8 a 14. Escoltem el regidor d’esports, Fernando Pascual en l’entrevista mantinguda amb Mari Carmen Cano en El dia per davant.

      obri-la-ciutat-esportiva-jorge-martinez-aspar-8_md_50846066_wp_1
Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari