La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat destina 37 milions a projectes que potencien la mobilitat sostenible

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat es compromet a finalitzar el carril bici que connectarà Alzira, Algemesí i Guadassuar durant l’actual legislatura. També està prevista la millora de la xarxa ferroviària Xàtiva-València i la instal·lació a la nostra ciutat de dos pantalles acústiques per a mitigar el soroll de la CV-50 als centres educatiu la Pau i l’Alborxí i La Llar Sta Teresa Jornet.

Així ho ha confirmat el conseller de l’àrea, Arcadi España, en una reunió celebrada ahir, 28 d’octubre, amb els ajuntaments de la Ribera Alta. Així doncs, amb un pressupost de 37 milions d’euros, la Conselleria pretén dur a terme projectes en la direcció de potenciar la mobilitat sostenible i millorar els eixos vertebradors de la comarca.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, va demanar també al Conseller una millora en l’evacuació de l’Hospital de la Ribera, així com la connexió definitiva amb l’AP-7. Una altra de les propostes va ser la construcció d’un nou pont al riu Xúquer, encara que es tracta d’una inversió, afirmen des del consistori, que depèn de la Diputació de València. Escoltem Diego Gómez en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari