La Conselleria de Sanitat avança la campanya de prevenció davant les elevades temperatures

Sanitat avança el programa d’atenció i protecció de la salut durant les onades de calor, que estarà actiu fins al 30 de setembre. L’activació d’esta campanya s’ha avançat a la Comunitat Valenciana en sintonia amb les recomanacions del Ministeri de Sanitat a causa de les elevades temperatures que s’estan registrant.

Salut Pública iniciava ahir les activitats del Programa de prevenció i atenció dels problemes de salut derivats de les temperatures extremes durant l’època estival. L’objectiu, recollir les mesures per a vigilar i reduir els efectes en la salut associats a les temperatures elevades. Es tracta d’un sistema d’alerta que permet la comunicació d’avisos específics a cada territori, així com l’emissió de mesures preventives a la població, especialment els grups més vulnerables.

Enguany com a novetat, els mapes de nivell de risc que s’elaboren diàriament al web de la Conselleria tindran un format interactiu, de manera que es puga consultar tota la informació per a cada municipi d’una forma àgil i atractiva. A més, es disposarà en un format nou i actualitzat de recomanacions per a la població general; les futures mares, els bebés i els menors; els establiments turístics; els grans esdeveniments, i els centres docents, així com consells nutricionals.

Deixa un comentari