La major incidència de l’alzheimer en les dones centrarà demà el nou taller d’Equal Formació

Per què l’alzheimer afecta més a les dones? Per intentar donar resposta a esta pregunta arriba un nou taller d’Equal Formació a Alzira, impartit per la psicòloga d’AFA Maria Jesús Ferrús. Serà demà d’11 a 12 hores al Centre Municipal d’Igualtat.

Maria Jesús Ferrús va ser una de les impulsores de l’Associació de Familiars d’Alzheimer d’Alzira, fundada ara fa 23 anys per donar resposta a les necessitats, inquietuds i preocupacions de les famílies de malalats d’alzheimer. Ferrús posa l’accent en la importància de posar-li cara a la malaltia sense deixar-se dur per la pena, oferint als familiars informació, recursos i suport.

La psicòloga d’AFA apunta que les causes principals de l’alzheimer estan en els estils de vida: mala alimentació, mala gestió de les emocions o estrés, entre d’altres factors. En el cas de la major incidència de la malaltia entre les dones, Ferrús insistix en la necessitat de posar el focus en la millora de la qualitat de vida.

Els tallers Equal Formació són gratuïts i tenen places limitades. Convé fer inscripció al Centre Municipal d’Igualtat o comunicar l’assistència a través del telèfon 673 019 633 o el correu igualtat@alzira.es.

Deixa un comentari