La Crida marca l’agenda d’un cap de setmana ple d’activitats

Alzira passarà a mans del món faller este dissabte. L’acte de crida significa el lliurament de les claus de la ciutat a les màximes representants de la festa. A les huit de la vesprada, la Crida reunirà a les portes de l’Ajuntament tot el món faller per encetar les festes.

Prèviament hi haurà la tradicional missa per recordar els fallers difunts a l’església Sagrada Família. Tot seguit, des del balcó de l’Ajuntament, l’alcalde lliurarà les claus de la ciutat a les falleres majors d’Alzira, Elena Cebrían i Sara Martínez. Enguany, com és habitual es comptarà amb el mapping que dibuixarà una flama a la façana de l’Ajuntament. Finalment, serà el tenor Néster Martorell, qui cantarà l’himne. Tot seguit, a la plaça del Regne es dispararà el castell.

Però també hui tenim activitats. Esta nit, concert de falles de la Societat Musical d’Alzira. Actuarà la Banda Simfònica que presenatarà el seu nou director, Teo Aparicio Barberán. El concert serà al Gran Teatre d’Alzira a les 20 hores. A la mateixa hora però en la Casa de la Cultura, el Club Cinema Alzira projecta la pel·licula La maternal, segona producció de la directora Pilar Palomero, que va guanyar el Goya amb la seua primera pel·lícula Las niñas al 2021.

I ahir s’inaugurà a l’Auditori de la Casa de la Cultura, un llibre dividit en dues parts: ‘Patata Verdú Schmidt’ i el còmic inèdit ‘L’home que corre’, del pintor alzireny Joan Verdú, una obra editada per l’Ajuntament d’Alzira. L’espai acollirà una exposició de les il·lustracions de l’obra fins al 28 de març.

Deixa un comentari