La cursa solidària Sant Silvestre se celebrarà este diumenge a Alzira per primera vegada

Compartix la notícia

Alzira convoca la primera cursa solidària Sant Silvestre per al pròxim diumenge 29 de desembre. El 25% dels 4 euros que val la inscripció aniran destinats a l’associació La Nostra Veu. La cursa té un recorregut de cinc quilòmetres pels carrers més emblemàtics de la nostra ciutat. Ja hi ha un total de 440 inscripcions i les expectatives de l’Ajuntament són que la cursa es respetisca al llarg dels anys.

Alzira era l’única ciutat de tota la comarca que encara no havia implantat esta carrera emblemàtica, que es du a terme en diferents ciutats del món l’últim dia de l’any. El club esportiu Ricky Sport va plantejar esta iniciativa fa sis mesos a l’Ajuntament d’Alzira, que no va dubtar en cap moment a donar-li suport.

La carrera té diverses vessants. D’una banda, la vessant solidària, ja que dels 4 euros del preu de la inscripció, un 25% anirà destinat a l’associació alzirenya La Nostra Veu. També té una vessant lúdica i competitiva, ja que la resta del percentatge del preu va destinat a altres despeses com les camisetes i les bosses que es donaran a cada corredor amb rosquilletes, aigua, taronges, fruita, sucs i dentífric. A més, es faran sortejos amb el dorsal de cada corredor que també servirà per a un café gratuït.

L’associació La Nostra Veu, que es dedica a donar suport a les persones amb diversitat funcional, s’ha mostrat molt agraïda amb esta ajuda que expliquen que és molt  necessària per continuar amb la seua tasca.

Les persones que vulguen inscriure’s poden fer-ho de manera telemàtica, a través de la pàgina web cronorunner.com. A banda, a peu de pista, el dia de la carrera també es podrà arreplegar el dorsal.

Compartix la notícia

Deixa un comentari