La Diputació de València sol·licita al Ministeri de Foment la gratuïtat de la línia de Renfe al seu pas per Alzira

La Diputació de València sol•licita al Ministeri de Foment la gratuïtat de la línia de tren Alcoi-Xàtiva-València fins que finalitzen les obres de millora. Esta va ser una de les mocions que es van plantejar a la sessió plenària de la Diputació ahir, i que afecta Alzira perquè l’estació de Rodalies està a la línia.
L’equip de govern provincial donà suport a la moció presentada per la Vall ens Uneix, que incorporà esmenes del grup socialista i Compromís. Esta moció reclama l’execució prioritària del projecte de modernització de la línia d’Adif, amb una inversió prevista de 150 milions, a més de recuperar les freqüències de pas de trens d’abans de la pandèmia.
La moció es va aprovar amb el suport de PSPV, Compromís i la Vall ens uneix. Les esmenes realitzades per estos dos grups van ser per matisar-la i afegir la petició que les Rodalies pasen a estar controlades per la Comunitat Valenciana. El Partit Popular va voler presentar una esmena per revisar la viabilitat de la línia que es va rebutjar perquè consideraven que això ho ha de fer Adif. Ciutadans, Vox i el Partit Popular votaren en contra.

Deixa un comentari