fbpx

La dona serà protagonista de les bosses de sucre i tovalloles del sector hostaler alzireny

Compartix la notícia

Les bosses de sucre i tovalloles dels bars d’Alzira homenatgen la dona a partir de hui. L’Ajuntament d’Alzira i el SERVAL s’han unit per fer promoció de la igualtat i de la nostra llengua amb la campanya “Paraula de la dona”, que tenyirà de morat els bars i restaurants de la ciutat durant totes les Falles. A més, enguany, es podrà guanyar una camisa amb eixes mateixes frases, a través d’un concurs d’Instagram.

Pocs dies abans del Dia Internacional de la Dona, la Regidoria d’Igualtat i la de Cultura repartixen per Alzira la saviesa de dones il·lustres com és el cas de l’oncòloga Anna Lluch, la il·lustradora Paula Bonet o la novel·lista Beatriu Civera, entre moltes altres. “Totes estes dones, moltes vegades silenciades, han tingut molt a dir al llarg de la història”, segons ha explicat la regidoria d’Igualtat, Marina Mir.

D’altra banda, l’Ajuntament ha impulsat un concurs per a guanyar una camiseta amb una d’estes frases cèlebres i el dibuix de l’autora. Per participar-hi, sols cal fer-se una foto amb un dels sobres del sucre i pujar-la a la xarxa amb l’etiqueta #parauladedona. Guanyaran les tres fotografies amb més “m’agrada” que pugen la seua foto fins al 31 de març.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-27-febrer-2020_md_48282562_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari