La donació de sang va registrar 59 donants el dimarts, hui torna a haver donació

Esta setmana es fa com tots es mesos la donació de sang a Alzira, esta vegada al Centre Sanitari Integral. Segons el Centre de transfusió de la Comunitat Valenciana, el dimarts es recolliren 59 donacions i hui estaran altra vegada de 5 a 9 de la vesprada al Carrer Hort dels Frares.
Des del centre de transfusions fan especial al•lusió a la demanda de donacions del grup sanguini AB negatiu, tot i que tots els grups son necessaris.
Recordem que per a poder ser donant, entre els requisits estan ser major d’edat, pesar més de 50 quilos i tindre una bona salut. Els metges insisteixen en la importància de col•laborar, sobretot al mes d’agost.
El mateix afirmà ahir al programa El dia per davant que havien confirmat que no quedaven plaquetes per a últims hora de la vesprada. El doctor recordà que una sola donació salva tres vides.
Segons les dades del Centre de Transfusió, a la última donació del mes de juliol pujaren un 20 per cent el nombre de donacions, per la qual cosa s’esperen bons resultats.

Deixa un comentari