La edició de Naturnits d’enguany incorpora una ruta de senderisme per l’anell verd d’Alzira

Fer senderisme a la fresca és la proposta que enguany ens presenta l’Ajuntament d’Alzira i Interpreta y educa. Les Naturnits ja estan preparades amb alguna novetat, enguany a més de les diverses rutes per la Casella, també es faran rutes per l’anell verd.
Esta proposta de senderisme nocturn ofereix quatres rutes distintes per a cada dijous del mes de juliol i agost, i amb divers nivell de dificultat. La primera d’elles és la Pujada a l’Ouet el 7 de juliol, el 14 de juliol, la ruta de l’Haca a la Cova de la Galera, i el dia 28 de juliol una ruta a la Font del Garrofer El 21 de juliol, la novetat d’enguany, una ruta de vuit kilòmetres per l’anell verd que representa un recorregut circular junt al centre urbà d’Alzira.
Per a la ruta de l’anell verd, el punt de trobada serà el bar del parc de l’Alquenència. Les rutes s’inicien en un sopar a les vuit de la vesprada i després de sopar es fa la ruta que té una durada de tres hores. Esta iniciativa de senderisme nocturn està oberta sols per a majors de 18 anys. La inscripció es pot fer al portal web de Interpretayeduca.

Deixa un comentari