La falla Hernán Cortés i el restaurant Picanterra de Cullera, protagonistes d’un cap de setmana de premis a la nostra ciutat

La falla Hernán Cortés aconseguia el primer premi de la Cavalcada Multicolor celebrada este dissabte a Alzira. Una cavalcada que desfilà pels carrers de la ciutat amb les seues disfresses i coreografies i sense permetre l’alcohol durant la desfilada.

El segon premi ha estat per a la lluminositat de les disfresses de la comissió Albuixarres-Camí Fondo; el tercer, per a Ana Sanchis; la falla Plaça Germanies ha aconseguit el quart; Sants Patrons, el cinqué, i Tulell Avinguda, el sisé premi. El regidor de festes, Xavier Pérez, valorava la gran qualitat de les disfresses  i el civisme de les comissions en un cavalcada sense alcohol.

Més premis d’este cap de setmana, els del VII Concurs Nacional d’Espardenyà. El restaurant Picanterra aconseguia el primer premi d’un concurs que va reunir ahir a Alzira trenta restauradors de tota la Comunitat Valenciana i més de vint-i-cinc assocacions que també hi participaren en la festa fent la seua espardenyà.

Des de les deu del matí, la Plaça del Regne d’Alzira es va convertir en la cuina dels restaurants, entre ells set restaurants alzirenys, que cuinaren una espardenyà de 15 racions amb els ingredients aportats per l’organització. Enguany, en la nòmina de guanyadors, també hi ha cuiners alzirenys.

El primer premi de 3.000 euros va ser per al restaurant Picanterra de l’Estany de Cullera, que ja comptava amb el tercer premi de l’any passat. El segon premi, de 1.500 euros per a El Sitio Arrocería, de Quart de Poblet. i el tercer premi es queda en Alzira. El bar Benditas Tapas aconsguia un tercer premi valorat en mil euros.

El jurat format per diversos restauradors i organitzadors de l’esdeveniment va estar presidit per la restauradora d’El Caramelito Vicky Sáez.

Deixa un comentari