La Falla Plaça Malva, guanyadora dels VI Premis a l’Ús del Valencià en les Falles

La Falla Plaça Malva s’emporta el primer premi dels VI Premis a l’Ús del Valencià en les Falles que atorga l’Ajuntament d’Alzira a través del Serval. Els segons premis van per a les falles Camí Nou, Pintor Andreu, l’Alquenència i Pere Esplugues.

El jurat de la sisena edició dels Premis a l’Ús del Valencià en les Falles es va reunir este dimecres per escollir les falles guanyadores del 2023. El primer premi, de 1.000€, ha anat a parar a les mans de la falla Plaça Malva, de la secció segona. I els segons premis, de 500€, són per a la falla Camí nou, de la secció especial; Pintor Andreu, de la secció primera; l’Alquenència, de la secció tercera, i falla Pere Esplugues, de la secció quarta. Totes rebran un banderí acreditatiu del premi.

Enguany s’han presentat un total de 22 falles: 2 falles de la secció especial; 6 falles de primera; 4 falles de segona; 6 falles de tercera, i 4 falles de la secció quarta. El regidor de Cultura, Alfred Aranda, explicava que s’han trobat amb crítiques molt divertides i iròniques, i animava les comissions que no han participat en esta edició a presentar les seues propostes per al 2024.

Deixa un comentari