La Falla Plaça Malva lliura esta vesprada els guardons del XV Premi de Poesia

Continuen les activitats de la XXXI Setmana Cultural Falla Plaça Malva. Esta vesprada al saló d’actes del MUMA, presentació de la guia didàctica “Poemes per a canviar el món” de Josep Antoni Fluixà i Alba Fluixà, i  posterior lliurament dels guardons del XV Premi de Poesia Infantil i Juvenil amb l’actuació de Rosana Mira.

Enguany, la participació del concurs de poesia ha estat al voltant dels 400 treballs. La temàtica dels escrits havia d’estar relacionada amb el canvi, “Els canvis en la natura, els canvis en els costums, les modes, els invents…”. Podien participar tots els escolars dels centres educatius d’Alzira en les tres categories existents, tercer i quart de primària, cinqué i sisé de primària, i de primer a quart d’ESO.

Les tres categories tenen un primer i un segon premi consistents en 50€ i 25€, respectivament, diploma i la possibilitat de ser membre de la comissió fallera durant l’exercici actual gratuïtament. També hi ha un premi especial gentilesa de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura i Reclam Editorial, que s’atorga a l’escola amb el nombre proporcional de treballs presentats més gran. Els treballs es publicaran en el llibre de la Falla Plaça Malva del 2024.

Deixa un comentari