La Fira Orienta’t torna enguany del 2 al 6 de maig a la Casa de la Cultura

Esta fira té com objectiu que els estudiants que canvien d’etapa educativa tinguen informació sobre les possibilitats de continuar segons els seus gustos.
Després de dos anys sense celebrar-se Orienta’t tornarà esta setmana a Alzira. En esta activitat es donarà informació als estudiants de tercer i quart d’ESO, Batxillerat, Formació Professional, l’Escola d’Adults, Programa Formatiu Qualificació Bàsica i futurs estudiants de com i on poden continuar la seua formació. Per eixe motiu des de la regidoria de Joventut s’intenta que els diferents centres munten stand informatiu. Enguany hi haurà 19 stands de diverses centres educatius. A més, hi ha dos punts d’informació amb tres orientadors que donen informació extra que no estiga als stands de la fira.
A més en el transcurs d’Orienta’t es faran diverses activitats com una activitat de Robòtica Educativa el dilluns, una taula redona sobre l’ocupabilitat en la Formació Professional o activitats d’idiomes que donarà l’Escola Oficial d’Idiomes. La fira obrirà en els horaris de 9:00 del matí a 14:00 del migdia de dilluns a divendres. A més de vesprades de 16:00 a 18:00 de dilluns a dijous.

Deixa un comentari