La Fundació Bromera presenta la seua campanya “Llegir en valencià per salvar el món”

Este matí la Fundació Bromera ha presentat en la Sala Rex Natura d’Alzira la seua campanya de foment de la lectura “Llegir en valencià per salvar el món”. Es tracta d’una campanya que promou la sostenibilitat del planeta i aborda els grans reptes globals a través de la lectura. A la presentació han estat la directora de la fundació Bromera, els autors i diversos representants d’institucions entre els quals estava l’alcalde d’Alzira.
En esta acció de foment lector es podran aconseguir 11 llibres adquirint el diari Levante als caps de setmana. El primer d’estos llibres serà “Marina i el misteri de l’aigua” i es podrà aconseguir gratuïtament este diumenge. Els deu llibres restants es podran aconseguir per un euro comprant el diari el Levante de dissabte i diumenge fins al dia 24 de juliol. Amb esta sèrie es pretén fomentar la lectura al temps que es promou el cuidat del medi ambient.
A més, com cada any es farà un concurs en el qual per contestar preguntes sobre els diferents títols de la col•lecció que es publiquen es poden guanyar premis com cafeteres o articles promocionals. Les bases de la promoció es poden consultar al portal web www.llegirenvalencia.org.

Deixa un comentari