La Gallera acollirà la VIII Marató de Donació de Sang després de l’èxit de participació de l’edició anterior

Este matí ha tingut lloc la presentació de la VIII Marató de Donació de Sang organitzada pel Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira, la Gallera Jove i la Universitat Catòlica de València. La donació es realitzarà el dissabte 10 de desembre, pel matí de 9 a 14 i per la vesprada de 18 a 20:30, a l’edifici de la Gallera.

La regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha assegurat que la marató passada, tot i la pandèmia, va batre el rècord d’assistència amb 209 donants, huit que ho feien per primera vegada. Un rècord que, des de la regidoria de Sanitat, esperen superar enguany.

Per la seua banda, el Dr. Roig, cap del Servei d’Hemodonació del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana. ha posat en valor la solidaritat dels valencians durant la pandèmia. Assegura, no obstant, que les donacions es reduixen al Nadal i anima la població alzirenya a demostrar un any més la seua solidaritat.

El president de la Gallera Jove, Alejandro Ruano, trasllada la satisfacció per esta huitena edició i espera continuar molts anys més. Per a la Vicedegana d’Infermeria de la Universitat Catòlica, Cristina Ferrer, la donació és el millor regal de Nadal. Tant la Catòlica, com l’Ajuntament i Bromera obsequiaran les persones assistents.

Deixa un comentari