La II Setmana de la Cooperació i la Solidaritat programa vora 20 activitats a Alzira

Alzira celebra la segona edició de la Setmana de la Cooperació i la Solidaritat. Fins al diumenge 18 de desembre, la regidoria de Cooperació ha programat diverses activitats que es desenvoluparan en diferents ubicacions de la ciutat com la Casa de la Cultura o la Plaça Major. Esta vesprada a les sis s’inauguren oficialment estes jornades que desenvoluparan vora vint activitats.

Dins de la programació, ja s’han portat a terme activitats com la taula col·loqui ‘Desactivant la xenofòbia i el racisme’. Amb la col·laboració de CEPAIM, esta activitat plantejava l’intercanvi d’experiències positives per tal de combatre esta problemàtica. A més el passat cap de setmana la Plaça Major es va omplir d’activitats amb la Gimcana pels drets Humans i els Drets de la Infància, tallers infantils, batucada Tymbals DiPercusión i pintura mural.

Esta vesprada tindrà lloc l’acte oficial de presentació de la Setmana. L’escola d’Adults Enric Valor acollirà la Xarrada d’Amnistia Internacional ‘Estat dels Drets Humans al món’ i la projecció del tràiler de la pel·lícula Sabira, basada en la fugida de joves afganeses i que comptarà amb un debat amb la presència del mateix director.

La regidora de Cooperació, Leticia Piquer, ha explicat que després de dos anys de treball amb les associacions s’han creat sinèrgies i projectes com este que han tingut continuïtat en el temps. Són les mateixes associacions les que han muntat la setmana d’activitats.

Les activitats es prolongaran fins al diumenge. Es completaran amb la campanya de recollida d’essencials: mantes, menjar de llauna, productes higiènics i joguets per a campanya de Nadal, organitzada per Norte Perdido. Tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de desembre a les dependències de l’Ajuntament, edifici de Sanitat situat en Carrer Sant Roc, 10.

Deixa un comentari