La III Fira Animalista aconseguix finançar 1500 kg de pinso per a les protectores

Alzira va acollir ahir la III Fira Animalista Solidària, amb l’objectiu d’incentivar l’adopció i donar suport a les protectores locals. L’Ajuntament d’Alzira va destinar 1000€ en concepte de pinso, repartint 90 kilograms a cada protectora servit per 100% Sanidad y Alimentación Animal. La regidora de Benestar Animal, Gemma Alós, explicava que en total es repartiren al voltant de 1500 kilos de menjar.

La fira fou organitzada per la Falla Hernán Cortés, el Grupo Unidos i l’àrea de benestar animal de l’Ajuntament d’Alzira. A banda del Grupo Unidos, participaren sis protectores de gossos i gats: Galgos Felices Fundación, Puro Galgo, Gatito Lindo, Loween con G de Gato, Lacua i Gats de Carcaixent.

Les persones assistents a l’esdeveniment van col·laborar amb la compra en les diferents parades de les protectores i la participació en la rifa. Alba Crespo, Fallera Major d’Hernán Cortés, explicava la importància d’estes aportacions sobretot de cara a l’hivern, quan els abandonamets augmenten significativament.

Des de la comissió celebren la continuïtat d’este esdevenment tot i patir una pandèmia pel mig. Des de les deu del matí i fins a la una i mitja, la Plaça Major es va omplir de persones amb les seues mascotes que s’acostaven per a participar de les activitats de la fira. Entre les diferents propostes, una demostració de peluqueria i una exhibició canina, una classe d’obediència i comunicació, una passarel·la de gossos adoptats i activitats falla hernánper als més menuts.

Deixa un comentari