La Junta Local Fallera organitza per primera vegada la seua Setmana Cultural

La Junta Local Fallera organitza la seua pròpia Setmana Cultural Fallera. Es tracta de la primera setmana cultural que realitza el organisme i es celebrarà des del 12 a 17 de setembre, justament coincidix amb l’inici del mig any faller.
Els fallers de la ciutat han preparat per a setembre una sèrie d’activitats a la Casa de la Cultura per acostar Alzira i les Falles a la ciutadania. En primer lloc es farà una exposició del fotògraf alacantí Xavier Martos de fotografies relacionades amb l’aigua. També hi haurà una taula redona en l’auditori de la Casa de la Cultura amb les escriptores Eva Camarero, Maria Amparo Olivares, Gracia Daries i María Fernández; que han parlat d’Alzira en els seus escrits. Amb esta taula es pretén reivindicar la importància de la ciutat.
L’últim acte, que es farà el dia 17 de setembre a les set de la vesprada, és una taula redona sobre la família d’artistes fallers Santaeulalia. Per a esta xarrada han aconseguit que la família es reunisca a la Casa de la Cultura d’Alzira per parlar de la seua experiència en la festa.
Les activitats es concretaran en les pròximes setmanes i l’últim acte coincidix amb la celebració del mig any faller.

Deixa un comentari