La mare de Déu dels Desamparats torna al santuari de la Verge del Lluch 74 anys després de la seua última trobada

La Mare de Déu dels Desamparats visitarà este cap de setmana el santuari de la Verge del Lluch 74 anys després de la seua última trobada. Este encontre està emmarcat en l’Any Jubilar en el Centenari de la Coronació Canònica de la Verge dels Desamparats.
La visita començarà el dissabte a les sis de la vesprada en la recepció de la Mare de Déu. En esta arribada el grup de danses li dedicaran uns balls i la Confraria de la Mare de Déu del Lluch, a més dels devots que vulguen sumar-se la pujaran per les escales per resar el sant rosari i una posterior eucaristia. A partir de les deu començarà una vigília d’oració que es mantindrà tota la nit, ja que el santuari estarà obert des de l’arribada de la imatge Mare de Déu dels Desemparats fins a que se’n vaja del lloc.
El diumenge l’activitat començarà a les set i mitja del matí amb l’oració del sant rosari i altra missa. Els actes continuaran a les cinc i mitja de la vesprada amb la celebració de la unció dels malalts. A les set es tornarà a resar el sant rosari i a continuació hi haurà altra eucaristia, després de la qual s’acomiadarà la Mare de Déu dels Desamparats.

Deixa un comentari