La Murta i el parc de les Muralles, protagonistes de les històries del VI Concurs de Redacció Juvenil en Valencià

La Murta i el parc de les Muralles han estat escenari de les redaccions que han presentat els xiquets i xiquetes al VI Concurs de Redacció Juvenil en Valencià. Els premis del concurs, al qual es presentaren 220 alumnes, es lliuraren dilluns al saló de plenaris de l’Ajuntament.

Este concurs ja porta sis edicions realitzant-se a Alzira amb l’objectiu de normalitzar i fomentar l’ús de la nostra llengua, com també incentivar la creació literària, especialment entre la joventut. Esta edició ha girat entorn del nomenament d’Alzira com a Capital Cultural Valenciana 2022 i el seu lema ha estat «Històries que ocorren a Alzira». Espais com la Murta o el parc de les Muralles han estat escollits com escenaris de les històries que han contat els menuts, que segons explica el regidor de Cultura, Alfred Aranda, han sigut molt boniques i molt diverses.

En esta edició han participat 220 estudiants dels centres educatius d’Alzira d’entre 12 i 18 anys, distribuïts en quatre categories. Els guanyadors i les guanyadores del primer premi de cada categoria han rebut un ordinador portàtil i els segons i els tercers premis han rebut una tauleta tàctil gran i una xicoteta, respectivament. Tots els premiats han obtingut, a més, un lot de llibres en valencià i una bossa de la campanya Alzira viu el Nadal 2022.

Deixa un comentari