La música de l’Spanish Brass guanya a la Covid

El festival Spanish Brass es resistix a la covid-19 per a inundar Alzira de música del 2 al 4 de juliol. En la seua XIX edició l’Spanish Brass es trasllada de la casa de la cultura al camp d’esports de Venècia per a garantir als assistents la seguretat necessària. No obstant això, la pandèmia sí que impedirà que es duguen a terme enguany els cursos d’instrument vent metall que han format durant els 18 anys del festival un total de 1.500 alumnes.

El concert d’obertura tindrà lloc demà, dijous 2 de juliol i constarà d’una primera part protagonitzada pel trompetista Luis González i el trombonista Carlos Gil i una segona part amb l’actuació de Versonautas. El divendres tindrà lloc l’actuació del grup de metalls Riumbau i de la Big Band de la Societat Musical d’Alzira i el dissabte l’espectacle “Caminos d’España”.

Amb el festival de música, Alzira es consolida com una de les primeres ciutats de la Ribera en reprendre una programació cultural després de la covid-19. El regidor de cultura Alfred Aranda assegura que la nostra ciutat ha sigut un exemple d’execució per a la resta de municipis de la comarca.

Les entrades es poden adquirir a la taquilla del Gran Teatre de 19:30 a 21 i en el mateix horari al telèfon 665 522 652.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

Ir a descargar 

Deixa un comentari