La nova campanya de foment lector de la Fundació Bromera i el Serval portarà un lot de llibres a 120 comerços alzirenys

El Serval difon la campanya “Espera llegint i el temps passarà volant” per a fomentar la lectura des del comerç local. Esta campanya de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura facilita un lot de llibres a 120 comerços d’Alzira perquè el client puga llegir mentre espera ser atés.

En total, 130 ajuntaments han participant en esta campanya i s’han repartit 3.580 lots d’onze llibres cadascun, dins d’un expositor, entre els comerços valencians participants. L’objectiu és que puguen oferir a les persones que els visiten la possibilitat de llegir mentre esperen.

Des d’ahir, el Servei Alzireny de Promoció i Ús del Valencià està distribuint a Alzira els lots de llibres en els 120 establiments implicats, començant pels centres de salut. Estos llibres, de la col·lecció “Llegir en valencià”, van dirigits a tota classe de lectors, ja que són relats breus escrits i il·lustrats per professionals valencians que inclouen un glossari amb la definició de les paraules menys conegudes. Alfred Aranda, regidor de Cultura, assegurava que l’acollida de la campanya ha sigut molt bona.

Deixa un comentari