La policia deté a Alzira una empleada de la llar per furtar en un domicili joies i diners per valor de 8 mil euros
També un home ha sigut detingut a Alzira després de colpejar i amenaçar la seua parella amb un ganivet en ple carrer

La Policia Nacional ha detingut una dona a Alzira després de sostraure joies i diners de l’habitatge on treballava com a empleada de la llar. Presumptament va sostraure 2.300 euros en efectiu i multitud de joies valorades en més de 6.000 euros de l’interior d’un armari i d’un escriptori.

Agents de la Policia Nacional han detingut una dona de 50 anys com a presumpta autora d’un delicte de furt. El valor total del furtat ascendeix a més de 8.000 euros. Les investigacions es van iniciar després de rebre els agents una denúncia de la propietària del pis on s’havia comés el robatori de diners, que es trobaven a l’interior d’un armari del dormitori, així com de nombroses joies guardades en l’escriptori de la mateixa habitació. La investigació dels agents van permetre esbrinar que l’empleada de llar, que havia treballat en el pis només tres dies, hauria sigut l’autora del furt. Per tot això, els agents van localitzar a la sospitosa i la van detindre com a presumpta autora d’un delicte de furt. L’arrestada, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

També un home ha sigut detingut a Alzira després de colpejar i amenaçar la seua parella amb un ganivet en ple carrer. A més, l’arrestat també ha amenaçat amb esta arma blanca a les persones que han acudit a socórrer la víctima.

Un gran desplegament policial ha sigut necessari per a frenar a este individu, que estava actuant de forma molt violenta. El succés va ocórrer el passa divendres al voltant de les 12 del migdia a l’avinguda Pare Pompili. La detenció en ple carrer ha comptat amb la participació tant de la Policia Local com de la Policia Nacional.

Deixa un comentari