La Policia Local d’Alzira ha detés a 3 persones en els últims dies

La Policia Local d’Alzira ha detingut tres persones en els últimes dies, un d’ells per presumptament robatori amb violència i intimidació i dos més per presumptament agressió i violència de gènere.

En la matinada del diumenge al dilluns, els agents es van desplaçar amb celeritat a l’avinguda Sants Patrons davant un avís per robatori amb arma de foc a l’interior d’un local. En accedir al lloc van trobar un home de nacionalitat espanyola que intentava sostraure les caixes registradores amenaçant un empleat i esgrimint una arma que posteriorment va ser identificada com una pistola de balins. Sense oposar resistència, va ser detingut pels agents actuals i traslladat a l’oficina de denúncies.

Pel que sembla, durant la mateixa nit havia realitzat dos robatoris més amb violència en un altre local i a un particular en la via pública, en els quals també va poder utilitzar un ganivet.

D’altra banda, en dues actuacions diferents durant el dissabte a la vesprada i en la matinada del diumenge, els agents van detindre dos homes amb motiu de violència de gènere. Els dos individus, de nacionalitat romanesa i lituana respectivament, van agredir les seues parelles i els van produir lesions físiques i van ser traslladats també a l’oficina de denúncies per a la seua posterior posada a disposició judicial.

 

Imatge Riberaexpress

Deixa un comentari