La Policia Local estrena nova seu a l’avinguda Pare Pompili

La Policia Local d’Alzira ja s’ha traslladat al nou edifici ubicat a l’avinguda Pare Pompili, número 15. El nou edifici de la central de policia és el primer edifici de l’àrea d’emergències projectada al barri de l’Alquerieta, on també està previst instal·lar l’heliport i el nou parc de bombers.

La construcció de l’edifici s’inicià al 2017 i ha anat construint-se per fases fins a principi d’any, quan es tancà l’última fase, i ara estan instal·lats tots els serveis. El nou edifici, que ha tingut un cost total de 3,4 milions d’euros, ha comptat amb diverses subvencions i fons municipals. Es tracta d’un edifici sostenible, que aprofita la llum natural i utilitza sistemes naturals de ventilació, reduint així l’impacte mediambiental. La nova central de la policia està ubicada en una zona alta de la població, pròxima a l’Hospital de la Ribera, i de fàcil accés. Precisament, este ha sigut l’objectiu primordial del govern municipal, ubicar la central en una zona alta i segura que permeta una resposta més ràpida i eficient en moments d’emergències.

A més, es comptarà amb un servei de Claudia que facilitarà les gestions municipals que es fan a La Clau. La central policial oferirà tots els serveis que donava fins ara al retén al costat de l’Ajuntament, tot i que en un espai més gran i millor equipat. El telèfon de la Policia Local continua sent el 962 455 233.

Deixa un comentari