La Policia Nacional deté a Alzira un home per sostraure objectes de l’interior de 14 vehicles

El sospitós de sostraure objectes de l’interior de 14 vehicles a Alzira va ser localitzat pels agents de la Policia Nacional darrere d’un cotxe, moments després de sostraure efectes de l’interior de dos turismes.

Agents de la Policia Nacional detingueren l’home de 25 anys com a presumpte autor de 12 delictes de robatori amb força i dos de furt en interior de vehicle. L’arrest s’ha produït en el marc d’un dispositiu establit per a localitzar l’autor d’una sèrie de furts en turismes estacionats en la via pública. Els agents van localitzar al sospitós al carrer Pare Castells d’Alzira, portant peces de roba i diversos objectes la lícita procedència dels quals no va poder acreditar, com a documentació a nom d’altres persones, diners o cadenes daurades.

No obstant això, després de diverses investigacions, els policies van esbrinar que l’arrestat hauria sigut l’autor d’altres deu robatoris amb força i dos furts en turismes aparcats en la localitat. Així mateix, van registrar el seu domicili, on van localitzar i van intervindre gran quantitat d’efectes presumptament sostrets dels cotxes. El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat ja a disposició judicial.

Deixa un comentari