La Policia Nacional deté a una dona després de furtar amb violència a tres persones i causar lesions a dos d’elles

La Policia Nacional ha detingut una dona després de furtar amb violència a tres persones i causar lesions a dos d’elles. Els fets es van cometre a Alzira entre el 10 i el 17 d’abril i la presumpta autora va assaltar en la via pública a les víctimes, dos d’elles d’avançada edat i amb mobilitat reduïda, i els va sostraure la bossa i la cartera.

L’arrestada de 45 anys va provocar a una de les víctimes el trencament de maluc i a una altra, esquinços, hematomes i excoriacions. Les víctimes tenien 56, 73 i 83 anys. La sospitosa les va assaltar en la via pública i els va sostraure mitjançant violència la bossa i la cartera. Dos d’elles, a més, tenen mobilitat reduïda i empraven per a desplaçar-se un caminador i un carro adaptat a persones amb diversitat funcional.

Els agents van establir un operatiu policial per a localitzar a la sospitosa, aconseguint interceptar el vehicle en el qual s’havia donat a la fugida després de cometre l’últim robatori amb violència, on van trobar la cartera de la víctima.

L’arrestada, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial i l’autoritat judicial ha decretat el seu ingrés a la presó.

Deixa un comentari