La Policia Nacional deté tres homes per tancar en una caseta en ruïnes la parella d’un d’ells

Agents de la Policia Nacional han detingut tres homes en una localitat de la nostra comarca com a presumptes autors d’un delicte de detenció il·legal. Els tres homes mantenien tancada la parella d’un d’ells en una caseta en ruïnes en la qual vivien. Al company sentimental de la víctima també se li imputa un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, perquè l’hauria insultat i fins i tot agredit físicament i sexualment.

Els policies van tindre coneixement dels fets el passat 18 de març, després que la víctima aconseguira fugir de la caseta on romania tancada, gràcies a l’absència de dos dels homes. Després de travessar diversos camps, va arribar a la carretera on va demanar ajuda a uns veïns que circulaven per la zona amb el seu vehicle. Ells la van traslladar a la Comissaria de Policia Nacional d’Alzira, on va relatar el succeït i va ser assistida pels agents.

La dona, d’origen francés i sense familiars en la zona, hauria alertat a uns amics de la seua situació en un moment en el qual va poder tindre accés al seu telèfon mòbil, poc abans d’escapar de l’habitatge. Els investigadors van esbrinar que la dona hauria conegut a la seua parella a França fa uns mesos i que al gener es van traslladar a una localitat de la Ribera Alta, on es van instal·lar amb uns familiars d’ell en una caseta en ruïnes sense les condicions mínimes d’habitabilitat, perquè mancava de llum i aigua. Allí, els tres homes li haurien impedit eixir, tancant la porta amb un cadenat cada vegada que ells abandonaven el lloc.

Dels tres arrestats, tots amb antecedents policials, el company sentimental de la dona ha passat a disposició judicial, mentre que els altres dos han sigut posats en llibertat una vegada han declarat.

Deixa un comentari