La Policia Nacional deté una família a Algemesí per la venda de cocaïna a domicili

La Policia Nacional d’Alzira ha detingut tres membres d’una mateixa família per vendre cocaïna a domicili. La detenció s’ha produït a Algemesí, un d’ells ha passat a disposició judicial i els altres dos estan en llibertat. Cap dels tres tenia antecedents policials.

Agents de la Policia Nacional han detingut a Algemesí tres persones, dos homes i una dona, de 28, 49 i 55 anys respectivament, d’origen espanyol i membres d’una mateixa família, com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública i un altre de pertinença a grup criminal, després de vendre cocaïna amb el mètode de “telecoca”. Així mateix, a dos d’ells també se’ls imputa un delicte de blanqueig de capitals.

Les investigacions començaren a l’inici de l’any, després de tindre coneixement els policies que un matrimoni i el seu fill podien estar dedicant-se a l’adquisició, manipulació i posterior venda a la menuda de cocaïna amb la modalitat del “telecoca” en la localitat d’Algemesí i localitats limítrofes, valent-se per a això del vehicle retolat de l’empresa on un d’ells ocupava un lloc de responsabilitat.

Els agents han registrat dos habitatges, on han localitzat i intervingut un total de 17 grams de cocaïna fraccionats en 22 dosis, 420 euros en efectiu, una bàscula de precisió, dues armes curtes de foc real, dues armes d’aire comprimit i gran quantitat de munició.

Deixa un comentari