La popular Ana Jover s’incorpora hui a l’Ajuntament d’Alzira substituint el regidor Enrique Montalvá

L’Ajuntament d’Alzira celebra hui un ple ordinari que donarà la benvinguda a la nova regidora del Partit Popular, Ana Jover Ortega. La popular substituirà el fins el mes passat regidor Enrique Montalvá, que abandonava el partit i renunciava a la seua acta com a regidor, per desacords amb la seua formació política.

A banda de la incorporació de la nova regidora, al plenari s’aprovarà iniciar l’expedient per agermanar Alzira amb la població castellonenca d’Onda. Una petició que va fer l’Arxiconfraria dels Sants Patrons Bernat, Maria i Gràcia.  L’agermanament de facto d’ambdues ciutats prové dels anys 30 i 40 del segle XX, quan José Maria Llopico va dur la imatge i la relíquia de Sant Bernat a Onda després de rescatar-les de l’incendi de l’església de Santa Caterina que va succeir l’any 1936.

Al plenari també es debatran diverses mocions com la de Ciutadans per donar suport al sector agrari valencià, la moció dels grups Compromís i PSOE al voltant del Dia de la Dona i del Partit Popular sobre el suport al servei d’urgències del Centre de Salut d’Alzira.

Deixa un comentari