La primera bicicletada del CEIP Ausiàs March reunix 200 persones per reivindicar el clima i la pau

La Ribera en Bici celebra l’èxit de la bicicletada que va tindre lloc el passat diumenge des del col·legi Ausiàs March. Per al col·lectiu mediambiental, este dia de la bici fou una festa a l’escola, amb la participació d’unes 200 persones entre menuts, famílies i amics.

Organitzada per l’AFA de l’Ausiàs March en col·laboració amb la Ribera en Bici, esta jornada va ser el colofó de les setmanes del Medi Ambient i la Pau desenvolupades al centre. La bicicletada va començar pels més menuts, que feren un circuit pel parc de l’Alquenència. Després va ser el torn dels majors, que recorregueren els parcs i places de la ciutat.

Davant les ganes dels més menuts de repetir l’experiència, la Ribera en Bici recorda que el 23 d’abril farà el Vine-te’n en Bici a la Trobada d’Escoles en Valencià, que enguany se celebra a Albalat. El col·lectiu mediambiental anima les famílies a participar d’estes iniciatives i veu amb bons ulls la implicació dels centres educatius en la lluita contra el canvi climàtic.

Deixa un comentari