La regidoria de Medi Ambient obri hui el termini per a sol·licitar una parcel·la en l’hort comunitari de la Graella

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica, obri el termini d’inscripció des de hui  i fins al 21 de març per a la cessió de 14 noves parcel·les d’horts comunitaris en la zona de la Muntanyeta.

D’estes 14 parcel·les, tres estaran reservades per a persones amb mobilitat reduïda igual o superior al 33%. La inscripció es podrà realitzar presencialment en la Clau, o bé telemàticament mitjançant signatura electrònica, i en la mateixa s’haurà d’indicar si opta a les parcel·les reservades per a mobilitat reduïda o a la resta de parcel·les. La cessió d’estes parcel·les d’entre setanta i huitanta metres quadrats és per als pròxims cinc anys, amb possibilitat de pròrroga. L’experiència de l’hort urbà, segons explica el regidor de Medi Ambient, actualment té demanda, de fet és la tercera fase que es duu a terme. A final de mes es farà el sorteig entre els sol·licitants.

Per a poder optar a una parcel.la, cal estar empadronat a Alzira almenys dos anys i no ser posseïdor, ni cap membre de la unitat familiar, de cap mena de terreny d’ús agrícola en el terme municipal d’Alzira. Les bases i la resta d’informació estaran disponibles en la secció de Medi Ambient del portal web de l’Ajuntament d’Alzira.

Deixa un comentari