La regidoria d’esports avançarà el pagament de les subvencions als clubs.

La Regidoria d’Esports ha comunicat als clubs alzirenys que a partir del dilluns començaran els contactes amb els seus responsables per a iniciar la tramitació de les ajudes al foment de l’esport de 2020 per ajudar els clubs en estos moments tan difícils.

 

Esta és la carta remesa als clubs:

Travessem una situació desconeguda per a la nostra societat. La senzilla propagació del Covid-19 ha paralitzat el dia dia tal i com soliem viure’l. L’esport també s’ha vist afectat per esta frenada en sec que ens ha deixat a totes i tots en pausa.

Com regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira vull, primerament, traslladar molts ànims al club que presidixes, de segur que més prompte que tard tornarem a les nostres rutines i sens dubte a la pràctica de l’activitat física, la qual cosa esta en la ment de totes i tots vosaltres.

En segon lloc vull fer-te aplegar que a partir del dilluns 27 d’abril i en el meu nom els tècnics del departament d’Esport procediran a posar-se en contacte amb els/les responsables dels clubs per tal de translladar-vos la nostra intenció d’iniciar en breu la tramitació de les ajudes al foment de l’esport per a este 2020, això suposarà un alé després d’este punt mort en els que ens trobem i que no imaginàvem ningú de nosaltres.

Molts ànims!!! Hem de seguir fent d’Alzira un referent en el món esportiu. Totes i tots el que formeu part activa d’algun club sou els que no deixeu de colmar-nos d’alegries en les vostres competicions, i això tenim molt clar que res podrà canviar-ho.

Per últim no oblides que ens tens a la teua disposició, tant des del Departament com des de la Regidoria d’Esports, per tal d’atendre tots els dubtes que puguen anar sorgint una vegada iniciem la desescalada cap a la normalitat.

Gràcies per la comprensió i aportació personal de totes i tots en estes setmanes de confinament. Desitgem vore-vos quan abans omplint de nou totes les instal·lacions esportives.

Deixa un comentari