La reparació del paviment del carrer Pérez Galdós es farà després del 22 de juny

El carrer Benito Pérez Galdós iniciarà la seua reparació després del 22 de juny. Així ho ha acordat finalment l’Ajuntament amb el veïnat del carrer. La reunió ha estat convocada pel consistori per consensuar una data d’inici de les obres. S’ha tingut en compte el calendari escolar, també els períodes i temporades de compra, així com les festes que celebra la ciutat.

Cal recordar que esta intervenció no afectarà les voreres, únicament l’espai destinat a vehicles. Se substituiran les llambordes per asfalt imprés que simularà el paviment actual. El resultat serà el mateix que el del carrer Mossén Grau, que ha estat remodelat fa uns mesos.

Les obres es realitzaran de manera simultània en els dos primers trams: de la plaça Major fins al carrer Reis Catòlics i des de l’encreuament de Reis Catòlics fins a Francesc Arbona. L’inici de les obres, sempre després del 22 de juny, el dictaminarà finalment el proveïdor del material. Estes obres no tenen cap despesa econòmica per a l’Ajuntament ja que l’assumix l’empresa Aguas de València.

Tant l’alcalde, Diego Gómez, com el regidor responsable de l’àrea, Fernando Pascual, s’han compromés a reunir-se amb tots els candidats a l’alcaldia per a les eleccions vinents a fi de mantenir i respectar la decisió presa pel veïnat.

Deixa un comentari