La segona fase del canal interceptor s’acabarà a finals d’octubre

Es continua treballant en les obres per tal d’evitar les inundacions. A hores d’ara continuen les obres de la segona fase del canal interceptor que recollirà les aigües dels barrancs, per a evitar que inunden Alzira. Unes obres que s’esperen concloure a finals d’octubre.
Les obres d’esta segona fase del canal interceptor han patit un retard durant este estiu, tot i que ara continuen a bon ritme. Segons ha explicat l’alcalde este matí, a hores d’ara ja s’ha construït el 70 per cent de l’obra i sols quedarien dos trams i la connexió amb el tram del canal que ja està fet.
A més a més, recorda que l’Ajuntament compta amb tot un sistema per a tindre controlat l’estat dels barrancs en temps real, a través de webcams i registres diaris, per a poder controlar la situació. I per últim, també ha explicat que durant estos mesos s’ha dut a terme la neteja dels diversos barrancs com el fosc, estrelles, Gracia Maria, la zona del Pont de Xàtiva i un tram puntual del barranc de la Murta que aboca a la zona industrial.
Per últim, l’alcalde ha confirmat que ja han sol•licitat a la Generalitat que en els pressupostos del 2023 estiga pressupostat l’obra de la confluència entre la cv-41 i la cv-50, la connexió del pont de Xàtiva. Una obra que s’haurà de fer conjuntament amb l’ampliació del barranc de la Casella, que haurà de finançar l’estat a través de la Confederació Hidrogràfica. Obres pendents de pressupostos.

Deixa un comentari